7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Desembre 2022

Avui fem balanç del 2022 amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat. Queden un parell de dies per esgotar el 2022. Informativament parlant tanquem un any intens a Lloret de Mar. Si fem un resum de les notícies més destacades, hem de parlar d’entrada d’una temporada turística bona, especialment comparada amb la pandèmia. En la recta […]

Avui fem balanç del 2022 amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat. Queden un parell de dies per esgotar el 2022. Informativament parlant tanquem un any intens a Lloret de Mar. Si fem un resum de les notícies més destacades, hem de parlar d’entrada d’una temporada turística bona, especialment comparada amb la pandèmia. En la recta final de l’any, hem conegut el projecte del Castell de Lloret, que permetrà obrir les portes d’una de les icones del municipi. Un edifici que ha estat tancat des que es va construir, i ara acollirà un museu sobre el canvi climàtic. A més, fa pocs dies Lloret ha recollit el testimoni d’Igualada com a capital de la cultura catalana, la qual omplirà d’activitats la destinació al llarg del 2023.

També anunciem que el Parlament insta que es faci la prolongació de l’autopista fins a Lloret. Es va demanar dies enrere.

Després fem resum de com ha estat l’any a Lloret des del punt de vista del temps, a més de recordar les fites esportives d’aquest 2022.

Recordem que avui és l’últim dia que tenen les entitats de la vila per sumar-se a la revetlla del proper 4 de febrer, amb què es donarà el tret de sortida a la Capital de la Cultura Catalana.

Anunciem el concert d’any nou que prepara la confraria de Sant Elm per aquest diumenge, 1 de gener, el mateix dia en què li fan un homenatge els sardanistes de Tossa a Joan Domènech.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023