16 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 gener 2023

L'informatiu matinal

Les famílies de Lloret reclamen a la Generalitat que actuï per millorar la situació educativa al municipi. Les famílies tornen a fer sentir la seva veu per reclamar al departament d’Educació de la Generalitat que actuï al municipi, on la situació asseguren que és crítica.

Actualment, les escoles i instituts estan rebent alumnes molt per sobre de les seves capacitats: tenim un total de 30 bonys, és a dir, 30 grups que se surten de les línies previstes al centre. Això representa entre 800 i un miler d’alumnes més. Ja fa anys que dura la problemàtica, que ja ha arribat a punts crítics i calen actuacions urgents, segons la Interafa, l’agrupació de les associacions de famílies dels diferents centres educatius de la vila. Avui entrevistem el seu secretari, Toni Lozano, i també el regidor d’Educació, Albert Ferrández.

Avui, 30 de gener, és el Dia Internacional de la Pau i la No-violència i coneixem amb detall de quina manera ho commemoren les escoles i instituts del municipi.

Al BDBH d’avui posem música per escoltar el nou tema del lloretenc Fernando Orellana, que ja el té a punt per publicar-lo demà a totes les plataformes digitals. L’entrevistem.

També fem un resum dels punts més destacats del ple municipal ordinari que se celebra aquesta tarda, a partir de les sis de la tarda, i que compta amb 25 punts a l’ordre del dia.

Com cada dilluns fem un repàs dels resultats esportius més destacats del cap de setmana a Lloret de Mar.

Darrers Programes