17.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Juliol 2021

Acabem la setmana explicant-vos que el Lloret Drone Festival torna aquesta nit. Finalment, l’Ajuntament ha decidit organitzar una nova sessió del festival. El Govern municipal aposta fermament pel Drone Festival i ha fet un seguit de proves a la platja de Lloret que han permès contrastar la viabilitat de l’esdeveniment en un format més reduït i amb un espectacle adaptat. Per garantir la qualitat de l’esdeveniment, s’ha reduït el nombre de drons, que seran 50 en lloc de 100. El Lloret Dron Festival es farà aquesta nit, a dos quarts d’onze de la nit, a la platja de Lloret. En parlem amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

D’altra banda, l’empresa Rec Madral, que gestiona l’aigua de Lloret Residencial, deu més de 250.000 euros a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Ara mateix, a més, els veïns i veïnes de la urbanització tornen a estar sense aigua, ja que l’empresa subministradora no està proveint el servei, com ha passat en altres ocasions. Ampliem aquesta informació amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Finalment, el cartell que il·lustrarà els programes de la Festa Major de Santa Cristina de l’any que ve serà el que va presentar Pilar Córdoba. Per un problema amb els drets d’imatge, la guanyadora del Premi Ses Obreres ha decidit retirar-se i, per tant, s’ha escollit el de la segona classificada. Tindrem la possibilitat d’escoltar a Pilar Córdoba, que està molt contenta amb el guardó.

Meraki Films estrena aquesta nit el seu últim curtmetratge, “El nen de sutge”. Parlarem amb el director, Aniol Oliver, que ens parlarà de l’acte programat per aquesta nit, en què també es podran veure la resta de curts de la compayia. Serà en una projecció a l’aire lliure, que es farà a la plaça Pere Torrent en el marc dels actes de Festa Major.

Seguirem fixant-nos en l’agenda del cap de setmana perquè el Clon Festival portarà a Lloret el grup Los 80 Principales, que fan un repàs de la millor música dels anys 80. Ens ho explica el cantant, Daniel Ruiz. El concert serà demà dissabte, a dos quarts d’onze de la nit, a la Plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

I al mateix escenari, Glaucs tancarà el cicle Estiueja aquest diumenge, a les nou de la nit. Al BDBH parlem amb el cantant de la formació, Jofre Bardagí.

Darrers Programes