25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 juny 2022

L'informatiu matinal

Els Jardins de Santa Clotilde celebren els seus 25 anys de gestió pública. Per commemorar-ho, s’ha organitzat un acte institucional avui mateix i, al llarg del cap de setmana, hi haurà tres concerts. En l’acte d’avui, s’han convidat tots els exalcaldes que han tingut alguna relació amb el fet que l’equipament cultural pogués ser municipal. Són Jordi Martínez, Josep Sala, Lucía Echegoyen i Xavier Crespo. Plegats, conversaran amb l’actual alcalde, Jaume Dulsat.

Ho comentem amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, que també donarà tots els detalls dels concerts del cap de setmana. Al regidor també li preguntem per la programació de visites guiades i teatralitzades d’aquest estiu als equipaments de Lloret.

També parlem amb David Barba, d’Amargura Cultura, perquè l’entitat és l’encarregada de la visita que s’estrena aquest divendres sobre l’Òpera Marina. Serà al Museu del Mar i es farà cada divendres, fins al setembre. Això serà al voltant de tres quarts de nou del matí.

En clau política, escoltem l’entrevista que hem enregistrat a Joan Carles Amaya, que ha anunciat que deixa el PSC i que presentarà candidatura a les eleccions municipals del 2023 amb un altre partit.

També ens volem fer ressò que aquest vespre serà a Lloret el reconegut dramaturg Sergi Belbel. Però no vindrà a parlar de teatre, sinó que vindrà a presentar la seva primera novel·la, “Morint disset”, amb la qual ha guanyat el Premi Sant Jordi. L’ha convidat Òmnium de la Selva marítima i nosaltres al BDBH d’avui podem parlar amb ell.

Tanquem el programa anunciant el cartell del Clon Festival d’aquest estiu, on sonaran les cançons de Txarango, The Beatles, Mecano i La Oreja de Van Gogh.

Darrers Programes