31.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Maig 2022

L'informatiu matinal

L’alumnat de l’Institut Escola ha presentat a l’Ajuntament una proposta per millorar els carrils bici de Lloret de Mar. El grup de 3r d’ESO de l’Institut Escola ha entregat a l’Ajuntament un projecte per millorar i connectar tots els carrils bici del municipi. L’han elaborat a través de l’assignatura optativa de Servei Comunitari i, durant tot el curs, han analitzat quin era l’estat dels carrils bici actualment i com es podien millorar. La conclusió és que alguns trams estan en molt mal estat i, a més, falten connexions per poder circular per tot el municipi amb tranquil·litat.

Escoltem dos alumnes portaveus del grup, Laia Caballero i José Luís Serrano, i també la resposta de l’alcalde, Jaume Dulsat. A més, entrevistem, en directe, el professor Salvador Chiva i el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Avui donem novetats dels judici per la mort d’un turista italià, l’any 2017, en una discoteca de Lloret.

La regidoria d’Igualtat es traslladarà definitivament a l’edifici d’Es Tint aquest dimecres, 1 de juny. Ho comentem amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

Aquesta tarda hi ha ple i farem un repàs dels punts més destacats de l’ordre del dia, entre els quals hi ha la presentació de la memòria del Síndic de la Ciutadania, Joaquim Teixidor, que intervindrà a l’inici del ple. La sessió, per cert, començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través dels canals telemàtics de NRLL.

En plana cultural, entrevistem Xavier Albertí, perquè el lloretenc és acadèmic electe de la Reial Acadèmia de les Bones Lletres. El dia 9 de juny serà acceptat en un acte solemne a la seu de la institució.

Entrevistem als germans Ariadna i Jordi Béjar, perquè tots dos ja són a Lloret després d’haver travessat l’Atlàntic amb el Dolce Vita, el veler del seu pare, en Boni, que va morir el setembre del 2020. El viatge l’han fet, precisament, en honor seu. 

Darrers Programes