25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Març 2022

L'informatiu matinal

El camí de ronda entre Lloret i Fenals està més a prop de ser una realitat, un projecte llargament reivindicat i esperat i que es preveu que es converteixi en un dels principals atractius turístics de la destinació.

El que es va aprovar al ple, per unanimitat, és acceptar la quantitat que ha determinat el Jurat d’Expropiació de Catalunya, que és de 120.000 euros. Tant bon punt l’expropiació es realitzi, es preveu que el camí es podrà obrir aviat perquè caldrà fer poques obres. Ho comentem, tot plegat, amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Després de dos anys gairebé inexistent per l’aparició del coronavirus, el virus de la grip torna amb força. Avui ho comentem amb la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, la doctora Cristina Castellà.

La Biblioteca ha comprat, per valor de mil euros, diversos llibres en ucraïnès i en altres llengües com el rus. Ampliem la informació amb la regidora de l’equipament, Marina Nicolàs.

Amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, parlem del taller familiar que hi ha programat per Setmana Santa per anar a buscar ous de Pasqua als Jardins de Santa Clotilde i que, dues setmanes abans, ja ha exhaurit totes les entrades.

Entrevistem, també, el lloretenc Enric Martínez, per comentar que la seva empresa, Servimed, va traslladar un dels terroristes de l’atemptat de les Rambles en ambulància medicalitzada de la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca a l’Audiència Nacional a Madrid. El trasllat apareix a la sèrie documental “800 metros”, de Netflix.

A Enric Martínez també li preguntem per les negociacions amb el Govern espanyol davant l’increment del preu de l’energia, com a vicepresident de l’Associació Nacional de PIMES de Transport Sanitari hi ha participat aquesta setmana.

Darrers Programes