19.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Març 2023

L'informatiu matinal

Els veïns del Rieral li retran homenatge a Carme Ramírez. Carme Ramírez va ser una persona molt estimada a Lloret de Mar. I no només per la bona tasca que va fer com a sergenta de la Policia Local, sinó també per la feina ingent que va dur a terme per millorar el seu barri: el Rieral. Per això l’associació de veïns del barri, la qual ella mateixa va presidir durant molts anys, li vol retre homenatge. Ho farà aquest divendres col·locant una placa en record seu al centre cívic del Rieral.

L’acte està previst per demà a les set de la tarda i al BDBH d’avui escoltem una representant de l’associació, Kasandra López, i parlem amb la germana de la Carme, Judith Ramírez, per saber com ha rebut la notícia la família.

Demà l’Institut Escola durà a terme una cursa sota el lema “L’IE es mou”. L’organitza cada any per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i s’adreça a l’alumnat, però també al professorat i les famílies. En parlem amb el director del centre, Aleix Serra.

En clau política, ens fem ressò de la proposta que fa el PSC per a l’educació infantil: la formació vol obrir una nova llar d’infants a Lloret, a banda d’oferir gratuïtament tota l’educació dels zero als tres anys. Escoltem al candidat socialista, Adrià Lamelas.

L’escriptora Lloretenca Victoria Cuesta ens parla de la revista Arte&Mas, que ja ha publicat el primer número i que té la intenció de tenir una periodicitat mensual. Victoria Cuesta, que n’és una de les impulsores, ens en dona tots els detalls.

Entrevistem també el president del Cineclub Adler, Joan Moret, perquè aquest vespre hi ha projecció al teatre. En aquest cas, es podrà veure la pel·lícula francesa “Seize Printemps”. La cita és avui, a dos quarts de nou.

També avui, la llibreria Gallissà acollirà la presentació dels contes de Júdit Sánchez, que comptarà amb la col·laboració de la psicòloga Mònica Cunill. L’acte es farà a les set de la tarda i al BDBH parlem amb l’autora.

Acabem explicant que el Xino-Xano farà el repartiment del llor aquest diumenge, amb motiu de la celebració de Diumenge de Rams.

Darrers Programes