2.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts ens fem ressò del nou pas endavant per fer realitat una nova residència per a la gent gran a Lloret de Mar. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns l’estudi de viabilitat econòmica que ha redactat l’empresa pública Sumar, de serveis públics d’acció social de Catalunya. Aquest informe conclou que l’actual hospital sociosanitari – asil Nicolau Font ha quedat completament obsolet, ja que planteja molts problemes de gestió, sobretot per les instal·lacions, que daten de 1974 i que van ser parcialment remodelades el 1995. Segons l’informe, l’edifici no té possibilitat de reformar-se per adaptar-se a les normatives i estàndards actuals i, per tant, no pot donar serveis adequats a les demandes. Per això, l’empresa Sumar defensa la viabilitat de la nova residència, que tindrà 136 places, 88 de les quals seran públiques. Al BDBH d’avui farem una valoració d’aquest assumpte amb tots els portaveus municipals.

També anunciem la presentació del Rally Lloret, que arriba el febrer del 2022, i que Daniela Guillén continua fent passes de gegant en el món del motocròs. La lloretenca, amb només 15 anys, ha pogut disputar el seu primer Campionat del Món femení.

Tot seguit, esmentem que avui l’institut Rocagrossa presenta la seva formació dual al Teatre amb xerrades sobre fitness i la gestió d’equips.

I acabarem recomanant DEVORIS CAUSA, un espectacle amb carpa de circ que no és de circ. Fins a 4 funcions, dins del Lloret Espai Off, entre divendres i dissabte al Teatre.

Darrers Programes