10.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Setembre 2022

Avui obrim el programa amb un nom propi: Carme Ramírez, que dona nom a una de les sales més importants de la comissaria de policia. Carme Ramírez, primera sergenta de la policia local de Lloret de Mar i que va morir el passat novembre, dona nom des d’aquest dijous a la sala de brífing de […]

Avui obrim el programa amb un nom propi: Carme Ramírez, que dona nom a una de les sales més importants de la comissaria de policia. Carme Ramírez, primera sergenta de la policia local de Lloret de Mar i que va morir el passat novembre, dona nom des d’aquest dijous a la sala de brífing de la comissaria. És un espai fonamental del dia a dia de l’equipament municipal, a on s’inicia cada torn policial i s’organitzen les tasques que s’han de realitzar els agents. Aquest dijous, coincidint amb la festa patronal de la Policia Local, s’ha descobert la placa amb el nom de Carme Ramírez, amb la presència de la seva família, ben emocionada. En el programa escoltem la seva germana, la Judit, així com representants municipals.

Valents ha constituït aquest dijous la seva junta local a Lloret de Mar, amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023. El president és Demetrio Olivas, a qui entrevistem.

Tot seguit, anem fins a l’institut Rocagrossa que aquesta tarda obre les portes per fer gaudir el públic de totes les edats sobre la recerca i explicar diversos projectes que els alumnes han fet amb científics. Xerrem una estona, amb el director, Quique Molina.

Avui ens fem ressò que la revista TIME OUT ha publicat un llistat amb els 7 jardins més bonics i singulars de Catalunya, on hi ha el recinte lloretenc de Santa Clotilde.

En plana esportiva, anunciem els partits del cap de setmana, en què cada cop comencen més lligues. A més, el Club Rem Pescadors organitza una jornada de portes obertes aquest diumenge a Sa Caleta.

I a la segona part, repassem l’agenda d’avui i dels propers dies, marcada pel cap de setmana ibèric, el passi del documental sobre l’1 d’octubre o bé la recollida de residus d’aquest diumenge a diferents indrets de Lloret.

Darrers Programes