15.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Agost 2022

Avui parlem del cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics. L’institut Coll i Rodés ofereix diferents cicles formatius vinculats al món del turisme i la restauració i un d’aquests cicles és el de grau superior de gestió d’allotjaments turístics; una bona aposta per dedicar-se al món turístic en una destinació com Lloret de […]

Avui parlem del cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics. L’institut Coll i Rodés ofereix diferents cicles formatius vinculats al món del turisme i la restauració i un d’aquests cicles és el de grau superior de gestió d’allotjaments turístics; una bona aposta per dedicar-se al món turístic en una destinació com Lloret de Mar. El centre, a punt de començar el nou curs, encara té algunes places disponible. Avui escoltarem l’Abhay, un dels alumnes del cicle, que està fent les pràctiques a l’Hotel Acapulco, on assegura que se sent molt a gust i està aprenent molt. I també parlem amb la coordinadora de cicles del Coll i Rodés, Raquel Arbusà.

Demà a la nit hi ha un nou concert dins del Festival de Guitarra del Mediterrani. En aquesta ocasió, actuarà Tono Blasi, a qui escoltem com a intèrpret i també com a organitzador del festival, fent valoració de com està anant l’estiu.

Fixant-nos en l’agenda cultural, també recordem que aquesta nit hi ha projecció de Cinema a la Fresca. Es tanca la temporada amb la pel·lícula “Padre no hay más que uno”, a la plaça de les Regions, a partir de les deu de la nit.

En plana esportiva, expliquem que el Club Hoquei Lloret obre les portes a tots els infants de la vila perquè coneguin l’esport de l’hoquei patins. L’entitat, al llarg dels mesos de setembre i octubre, oferirà entrenaments gratuïts.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022