11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Desembre 2020

Darrer dia de l’any en el que es demana seny i responsabilitat individual per a la nit de Cap d’Any, per evitar un empitjorament de la pandèmia. Avui es posa el punt final a un dels anys més complicats que es recorden, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, que també ha provocat conseqüències socials i econòmiques.

Tot i que les dades de la pandèmia són molt negatives, el govern ha decidit no endurir les restriccions i es mantenen les mesures vigents. Per tant, aquesta nit només es poden reunir un màxim de deu persones de dues bombolles diferents. El toc de queda és a la una de la matinada, amb un dispositiu ampliat de Mossos d’Esquadra i de Policies Locals que s’ha previst per fer complir les restriccions.

En parlem amb el regidor Jordi Sais, a qui també li preguntem per la marxa del cap de la policia local, Joaquim Martin.

Ampliem la informació apuntada abans: el cap de la Policia Local de Lloret, l’inspector Joaquim Martín, liderarà, a partir del 15 de gener, el cos de seguretat de Sant Cugat del Vallès. Per tant, deixarà la Selva Marítima després de gairebé vuit anys al capdavant i ocuparà el lloc de l’inspector Josep Maria Escarré. Nosaltres avui entrevistem en Joaquim Martin.

Expliquem que els nens i nenes de Lloret poden dipositar les cartes als Reis d’Orient a la bústia que hi ha a la plaça de l’Església, però també per correu electrònic o a la bústia que s’habilitarà al campament del 5 de gener a les pistes d’atletisme.

Recordem que els horaris dels jardins de Santa Clotilde i altres recintes culturals de Lloret es modifiquen a partir d’aquest diumenge, 3 de gener.

En esports, aquest cap de setmana Lloret acull la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, que inclou formació per a dones àrbitres.

En l’àmbit cultural, destaquem el concert de Mayte Martín, aquest dissabte al Teatre, on diumenge hi arribarà EL MERAVELLÓS VIATGE DE LA LEA, un espectacle familiar.

Darrers Programes