18 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 gener 2023

Aquest dimarts us expliquem que aviat podria haver-hi una nova petita plaça al nucli antic. Al ple d’aquest dilluns, l’Ajuntament ha aprovat iniciar l’expropiació d’una petita finca que hi ha ubicada a la confluència dels carrers Costa de la Fàbrica, carrer Migdia i carrer de la Fàbrica. Aquest espai està catalogat com a zona verda […]

Aquest dimarts us expliquem que aviat podria haver-hi una nova petita plaça al nucli antic. Al ple d’aquest dilluns, l’Ajuntament ha aprovat iniciar l’expropiació d’una petita finca que hi ha ubicada a la confluència dels carrers Costa de la Fàbrica, carrer Migdia i carrer de la Fàbrica. Aquest espai està catalogat com a zona verda en el POUM del 2007 i, gràcies als fons Next Generation, el Consistori ha impulsat els tràmits necessaris per adquirir-lo, enderrocar l’edifici actual i adequar la nova plaça. La proposta s’ha posat sobre la taula al ple ordinari d’aquest dilluns i avui la comentarem amb els diferents portaveus municipals. Val a dir que tots els regidors van donar-hi suport.

Avui avancem com s’ha previst la Festa de l’Esport. Se celebrarà el 26 de febrer al pavelló d’esports, on s’havia fet anys enrere.

Expliquem que el capità del primer equip de la Juve Lloret, Mateo Rodríguez, ha tornat aquest cap de setmana a una convocatòria, després de quatre mesos aturat per un trencament de tíbia.

En plana cultural, ens fem ressò de les inscripcions al carnaval de Lloret, que repartirà més de 10.000 euros en premis. Arriba el cap de setmana del 17 al 19 de febrer.

I recordem que avui és l’últim dia de la campanya Compra a Lloret, en què els veïns paguen 60 euros i en gasten fins a 100 en botigues de la vila.

Darrers Programes