14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Maig 2022

L'informatiu matinal

Avui explicarem com va anar el ple d’ahir dilluns. Un dels punts més destacats va ser la intervenció del Síndic de la Ciutadania, Joaquim Teixidor, que va presentar la memòria del 2021 i va fer una sèrie de peticions a l’Ajuntament. En aquesta memòria, queda reflectit que l’àrea que va rebre més queixes l’any passat va ser la de Patrimoni Cultural. Teixidor explica que el motiu és el mal estat del Monument de l’Àngel. En aquest sentit, va reclamar accions per netejar-lo i restaurar-lo i també per protegir tota la zona de Sant Pere del Bosc. Escoltem el Síndic i parlem, en directe, amb els diferents portaveus municipals. I en aquesta ronda també els preguntem per un altre dels punts del ple d’ahir, la moció de l’equip de govern per exigir a les institucions supramunicipals, especialment a la Generalitat, que impulsin solucions per als problemes de mobilitat de Lloret de Mar. La iniciativa va rebre el suport de tots els grups, excepte Lloret en Comú. Els continguts del ple centren l’informatiu d’avui dimarts, últim dia del mes de maig.

Inverteixen més de 100 milions d’euros per renovar, en els darrers anys, la planta hotelera de Lloret de Mar. La dada, important, s’ha posat de relleu en la signatura de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Mesa Empresarial del Turisme, aquest dilluns.

Els alumnes de 3r de la ESO de l’institut Rocagrossa representen l’obra de teatre ‘Estimada Kitty’ sobre la guerra avui davant de les escoles de Lloret, les famílies i la població.

I acabem parlant d’arts marcials. Perquè aquest divendres es duu a terme per primer cop una gala amb les set entitats que hi ha a Lloret. Es farà al pavelló municipal d’esports. 

Darrers Programes