27.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Març 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar ja té a punt el nou Skate Park, que s’inauguarà aquest diumenge al matí.

Està ubicat al mateix lloc on hi havia l’antic, però compta amb elements nous i amb un entorn més segur, tant per als usuaris com per a la resta de vianants. Escoltem què en diu la regidora d’Esports, Ana García-Castany, i també parlem amb l’artista lloretenc Odie, perquè s’ha encarregat de posar color a l’skate park.

Avui es commemora el Dia Internacional de la Visibilitat Transgénera i a Lloret onejarà la bandera del col·lectiu a la façana de l’Ajuntament. Parlem de l’efemèride amb una representant i activista, Isabel Arnaud, i amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

L’advocat Jordi Pina, molt vinculat a Lloret de Mar, oferirà una xerrada divendres al vespre al Club Marina Casinet. Avui l’entrevistem per saber de què parlarà.

També demà, però al Teatre, es podrà gaudir de l’obra “Léon”, que mostra la trobada imaginària entre l’autor de “El Petit Príncep” i qui li va servir d’inspiració, l’escriptor i crític d’art Léon Werth. Els detalls de l’espectacle els coneixem amb Òscar Intente, que és un dels actors i qui va tenir la idea.

Acabem parlant amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, sobre les obres de millora de l’aparcament municipal que hi ha a l’avinguda Vila de Tossa.  

Darrers Programes