19.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Març 2023

Acomiadem el mes de març explicant-vos que la plataforma ciutadana de mobilitat celebra que Territori estudii la viabilitat d’un tramvia entre Blanes i Lloret. La Plataforma Tren Tram Selva Marítima afirma que és un pas endavant que s’estudiï també la creació d’un carril per a bus i un altre de bicicletes entre les dues poblacions […]

Acomiadem el mes de març explicant-vos que la plataforma ciutadana de mobilitat celebra que Territori estudii la viabilitat d’un tramvia entre Blanes i Lloret. La Plataforma Tren Tram Selva Marítima afirma que és un pas endavant que s’estudiï també la creació d’un carril per a bus i un altre de bicicletes entre les dues poblacions veïnes. La plataforma ciutadana argumenta que amb aquests estudis s’escolten les reivindicacions del territori i s’estudien alternatives a la mobilitat, tenint en compte que una tercera part dels desplaçaments diaris de Lloret de Mar són per anar o tornar fins a Blanes. El col·lectiu considera que la darrera sentència del TSJC en contra de la prolongació de l’autopista fins a Lloret ha marcat “un punt d’inflexió”. En el programa d’avui, escoltem Àngel Aguilera, un dels portaveus de la plataforma.

També sabem com ha anat la inauguració de l’exposició de quadres de Joan Sala i Lloberas, aquest dijous a Can Saragossa. És un dels actes destacats dins de la Capital de la Cultura Catalana.

Expliquem que ja han quedat plenes les places del taller familiar per buscar ous de Pasqua als jardins de Santa Clotilde, d’aquesta Setmana Santa.

Tot seguit, ens fem ressò del programa electoral del PP, presentat aquest dijous a Lloret de Mar, i explicarem una proposta de Tots per fer un camí segur per a vianants i ciclistes fins a l’ermita de Les Alegries.

A continuació, anunciem tots els partits del cap de setmana.

Pel que fa a l’agenda d’aquests dies, destaquem la visita guiada a la Mina Melitrons, el recital de poesia amb Anna Maluquer o el concert de tribut als Supertramp.

A la recta final, recordem que aquest cap de setmana hi ha escape room al Museu del Mar, que queden pocs dies per participar al concurs de fotos dels barris i que demà passat és Diumenge de Rams.

Darrers Programes