7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Avui hi ha ple municipal i en parlem al BDBH. Dels 19 punts de l’ordre del dia, en destacarem dos. D’una banda, parlem de les ordenances fiscals per al 2023, que està previst que s’aprovin avui. Ens en dona els detalls la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres.

D’altra banda, entrevistem la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, perquè el ple aprovarà un conveni per poder impulsar habitatges de protecció oficial de lloguer assequible. La sessió, com sempre, començarà a les sis de la tarda i la podreu seguir en directe a través dels diferents canals de NRLL. 

Com cada dilluns, fem un repàs dels resultats esportius del cap de setmana per als principals esportistes de Lloret.

Entrevistem la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, per parlar del sopar de dones solidàries, que es farà aquest dijous a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. 

De cara a demà, primer de novembre, el Xino-Xano organitzarà la tradicional castanyada de Tots Sants. Ens en dona els detalls un membre de la penya, Miquel Joancomartí.

Recordem que aquest vespre se celebra la segona edició de la Panic Race i que avui i demà es farà, al Teatre, la representació de l’obra “Anirem tots cap al cel”, de la companyia lloretenca Sempre anem tard.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022