25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Abril 2022

L'informatiu matinal

Es posa en marxa un programa de benestar emocional als CAP de Lloret. El programa s’inicia a tot el territori que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. És a dir, a les àrees bàsiques de salut de Lloret, Tossa, Malgrat, Palafolls i Calella.

Des de l’inici de pandèmia, la salut emocional i comunitària ha quedat afectada. És per això que des del Departament de Salut es va decidir implementar nous programes per abordar el benestar emocional a través dels equips d’atenció primària.

L’objectiu principal del nou programa és promoure el benestar de la comunitat a partir d’estratègies que millorin l’estat emocional de la població. A aquest propòsit se li sumen d’altres com ajudar amb la detecció precoç, contribuir a reduir la medicalització i proporcionar suport professional.

En parlem amb Monica Cuadrado, responsable d’aquest programa.

Ens fem ressò de la inauguració del nou skate park, aquest diumenge a Lloret, un equipament, sens dubte, molt esperat.

Expliquem que la lloretenca Laura Gibert no ha pogut superar la 3a eliminatòria del programa EUFORIA de TV3, on va ser eliminada el passat divendres.

Ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana i tot seguit, valorem el cartell definitiu del festival Som de Mar, d’aquest estiu, amb el director del certamen, Carles Gilibets.

Acabem amb màgia, per felicitar el lloretenc Josep Vidal, que ha quedat subcampió d’Espanya de ‘cartomàgia”.

Darrers Programes