24.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Abril 2023

Avui us expliquem que les agències de viatges són optimistes de cara a aquesta Setmana Santa. L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades ha enviat una nota de premsa per anunciar que espera una Setmana Santa exitosa, amb increments de reserves entre un 10 i un 15% de mitjana respecte al 2022. Malgrat la inflació i […]

Avui us expliquem que les agències de viatges són optimistes de cara a aquesta Setmana Santa. L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades ha enviat una nota de premsa per anunciar que espera una Setmana Santa exitosa, amb increments de reserves entre un 10 i un 15% de mitjana respecte al 2022. Malgrat la inflació i la pujada de preus, sobretot en el transport aeri, segueix creixent la demanda de viatges del mercat espanyol, que escull sobretot viatges a capitals europees, escapades urbanes per Espanya i a la costa mediterrània, a banda de Balears i Canàries. Ho valorem, tot plegat, amb el president de l’associació d’agències de viatges, Jordi Martí.

Torna, un any més, la campanya de donació de sang amb la col·laboració dels Bombers. Es farà, en concret, dijous de la setmana que ve, 13 d’abril, amb un bus al barri del Rieral. Avui en donem els detalls escoltant la promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, a Jordi Boy del PTT Lloret i entrevistant a Ulises Hergueta dels Bombers.

Avui coneixem la Naiara Burke, que ha guanyat el premi Recull de cançó en català. N’ha rodat el videoclip amb col·laboració lloretenca.

El Xino-Xano organitza aquest divendres la tradicional bunyolada popular de Divendres Sant a l’ermita de les Alegries. Ens en parla un representant de l’entitat, Josep Maria Lloveras.

Darrers Programes