19 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Agost 2021

Aquest dimecres destaquem en portada que Marta Domènech, la nova directora general de Turisme, en substitució d’Octavi Bono, ha visitat Lloret de Mar. Ho ha fet aquest dimarts. S’ha reunit amb empresaris de la destinació i els representants municipals, a més de conèixer la reconversió feta per un parell d’establiments hotelers de Lloret. Domenech ha estat a l’hotel l’Azure, de 4 estrelles, que ha obert les portes aquest estiu amb una ambiciosa aposta pel turisme familiar i adult, amb unes instal·lacions renovades i que no havien pogut posar en marxa a causa de la pandèmia. També ha passat per l’hotel Delamar, adreçat únicament a públic adult amb un gran èxit des de la seva obertura, ja fa uns anys.  Tractem aquesta qüestió en profunditat en uns minuts, amb una entrevista a la nova directora general de Turisme, Marta Domènech.

Expliquem que el restaurant Mas Romeu de Lloret de Mar obté dos reconeixements a la seva tasca de l’últim any. D’una banda, ha estat un dels establiments guanyadors del premi Travellers’ Choice, que atorga el portal Tripadvisor, a través de les votacions dels visitants. I d’altra banda, també ha tornat a rebre el Plat Michelin. Escoltem les declaracions del xef i propietari, Jordi Garriga.

Després, entrevistem el dj lloretenc Arnny Montana, perquè la seva música ha arribat a la televisió. Una de les seves peces, “Nasi goreng”, apareix en la comèdia dirigida per Paco Caballero, titulada “Donde caben dos”, una producció que podem trobar al cinema i a Netflix.

A la segona part, seguim parlant de música, en aquest cas amb el jove cantant lloretenc Álex Escot, que ha presentat la seva nova cançó, titulada “Tu Fuiste Mala”, que s’acompanya d’un videoclip. Forma part del seu nou disc, que veurà la llum el pròxim mes de setembre.

Seguidament, ens fem ressò de la sessió de Cinema d’Estiu d’aquesta nit. Es projectarà la pel·lícula “Maléfica: Maestra del Mal”. Serà a les deu de la nit, a Can Carbó. Escoltem les declaracions del regidor de Cultura, Cristian Fernández.

I en plana esportiva expliquem que el pilot lloretenc Miguel Molina, amb l’equip Ferrari, va ser el guanyador de la categoria Pro-Am de les 24 hores d’Spa, disputades aquest passat cap de setmana a Bèlgica.

Darrers Programes