12.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Agost 2022

Aquest dijous us expliquem que l’ONCE reparteix més d’un milió d’euros a Lloret de Mar. Dels 20 cupons premiats de la ONCE, un d’ells compta amb el premi major que és de 500.000 euros. La resta de cupons, que sumen 665.000 euros, han estat agraciats amb 35.000 euros cadascun. Tot plegat ha estat en el […]

Aquest dijous us expliquem que l’ONCE reparteix més d’un milió d’euros a Lloret de Mar. Dels 20 cupons premiats de la ONCE, un d’ells compta amb el premi major que és de 500.000 euros. La resta de cupons, que sumen 665.000 euros, han estat agraciats amb 35.000 euros cadascun. Tot plegat ha estat en el sorteig d’aquest dimarts, 2 d’agost. És la primera vegada que el premi major del Cupó Diari de l’ONCE, de mig milió d’euros, toca a Catalunya des de la seva reforma al març d’enguany. El venedor de l’ONCE Manuel Romero és qui ha portat la sort a Lloret de Mar, des del seu punt de venda situat al carrer Sant Pere, número 7. Manuel és una persona amb discapacitat, com els 2.400 venedors d’ONCE Catalunya.

Avui ens farem ressò la policia local ha aconseguit recuperar un cotxe robat amb la col·laboració de dos cossos policials més.

També xerrem una estona amb Ramon Mirabet, un dels cantautors que tornen al Festival Som de Mar de Lloret, on hi actuarà el 20 d’agost.

El lloretenc Greoor Macoli participarà, aquest cap de setmana, en el programa Links del Cerdanya Film Festival

Marc Vilà, davanter del Club de Futbol Lloret, ha rebut el Premi Campió, que atorga Ràdio Marca Barcelona, després d’haver estat el màxim golejador del Grup 1 de la Primera Catalana.

Al BDBH parlarem del cicle Fenals de Música que comença avui amb el grup de versions DCOVERS i amb el taller de swing en família, demà a la Biblioteca.

Darrers Programes