Dissabte, 16 gener 2021
7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de Primària Esteve Carles, Àngels Alemany, Pere Torrent, Pompeu Fabra i l’institut-escola situat a Fenals compten des d’aquesta semana amb les caixes corresponents de la campanya. La recollida s’allarga fins el 22 de desembre, amb la policia local, la parròquia de Sant Romà i el mateix Centre de Distribució d’Aliments com la resta de punts de recollida. Segons Cáritas de Lloret, aquest mes de desembre, en la recta final de l’any del coronavirus, preveuen que el nombre de famílies usuàries -que ara són 800- augmentin. En el programa, escoltem declaracions de Lucía Echegoyen, la presidenta de l’ONG, i entrevistarem Arantxa Jiménez, regidora de Benestar i Família.

Avui ens fem ressò de la sortida dels representants de Lloret en Comú aquest diumenge a Fenals per recollir les aportacions dels veïns d’aquest barri.

Recordem que avui té lloc un taller sobre creativitat en l’àmbit empresarial de part del lloretenc Albert Vinyals, doctor en Psicologia i especialista en temes de consum i màrqueting.

A la segona part, anunciem els encontres esportius del cap de setmana, així com el retorn de les obres de teatre a Lloret. I és que en els propers dies, passaran per l’equipament teatral noms tan destacats com Joan Pera o Lola Herrera.

També expliquem que a partir de demà, 5 de desembre, el Museu del Mar torna a obrir les portes durant els caps de setmana i festius, amb l’horari habitual.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.