11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Febrer 2021

Avui ens fem ressò que la justícia ha tornat a donar la raó a l’Ajuntament de Lloret en l’afer amb Can Juncadella. Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dona la raó a l’Ajuntament respecte al camí de ronda que passa per la finca de Can Juncadella.

El tribunal ha resolt el recurs d’apel·lació que la propietat, Flinder Data, havia interposat contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona que desestimava el seu recurs contra un acord del ple del maig del 2016, en què es va aprovar la recuperació d’ofici de l’ús del camí. Ho comentem amb el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.

Aprofitem que entrevistem Jordi Sais per preguntar-li, com a regidor de Seguretat, per les restriccions que implicarà la celebració del Rally de Lloret de Mar, que arriba aquest divendres i dissabte. A més, escoltem al regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, per saber si ja està tot a punt.

La Taula Gironina de Turisme organitza un debat virtual amb un representant de cada partit polític que es presenta a les eleccions del 14 de febrer. L’objectiu és que cadascú aporti el seu punt de vista sobre les conclusions extretes al Debat 2020, que es va fer al llarg de l’any passat. Entre els participants hi haurà els lloretencs Jaume Dulsat, del PDeCAT, i Jordi Orobitg, d’ERC. Ho expliquem escoltant declaracions del president de la Taula, Jordi Martí.

L’oficina de Correus de Lloret ha ampliat el seu horari una hora cada dia per poder atendre l’elevada quantitat de peticions per poder votar per correu de cara a les eleccions del 14 de Febrer. En donem els detalls.

Expliquem que la Policia Nacional ha desmantellat dos cultius amb més d’un miler de plantes de marihuana en xalets de la urbanització Serra Brava de Lloret de Mar. Els agents han detingut dos homes de nacionalitat polonesa que han ingressat a presó.

Acabem en clau esportiva per explicar que el jugador lloretenc de futbol sala Pedro Flores ha fitxat per l’Arcobaleno Ispica, un equip de la Sèrie B d’Itàlia, que lluita per assolir l’ascens a la màxima categoria. Escoltarem les declaracions del propi jugador.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA