28.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Juny 2021

L'infomatiu matinal

Aquest divendres us anunciem que Lloret de Mar coordina la vacunació contra la Covid-19 per a persones sense llar.El passat dilluns, des del consistori, se’ls va acompanyar per tal que se’ls administrés una dosi de la vacuna de Janssen. L’actuació sorgeix d’una comissió que es va crear mesos enrere, en què es van pactar diversos acords, entre ells localitzar persones sense llar de Lloret de Mar per tal que poguessin ser vacunats. La comissió Covid a la vila l’han format regidors i tècnics del consistori, a més d’agents derivats de Salut, com personal d’epidemiologia o de la regió sanitària de Girona. D’aquesta manera, s’ha pogut facilitar la vacunació contra el coronavirus a persones sense recursos. Avui sabem com ha estat tot el procés. En uns minuts, entrevistarem la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Expliquem que l’Hotel Evenia reobre aquest divendres les seves portes per afrontar la temporada turística. L’establiment, que en les darreres setmanes s’ha anat preparant per reprendre l’activitat, comptarà aquests dies amb uns 600 clients, la majoria visitants d’arreu de l’Estat espanyol, a més d’una quarantena de francesos. Entrevistem Tomàs Fresquet, director d’Evenia Travel Services.

A la segona part, obrim plana esportiva per repassar els partits de competició del cap de setmana. A més, també destacarem altres cites que es fan aquests dies a la vila, com el campionat de natació adaptada, el torneig de cloenda de la Fundació del Bàsquet Català i la jornada de portes obertes que fa el Club Rem Hotelers.

També en esports, sabem com va anar la trobada entre l’alcalde, Jaume Dulsat, i l’entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés, que aquests dies dirigeix les sessions de la selecció de Grècia, que es troba a Lloret de Mar preparant els Jocs Preolímpics.

Després, ens fem ressò de les sessions de ioga que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava, amb el suport de Lloret Turisme. La primera jornada es farà a Lloret de Mar, aquest diumenge al matí, al mirador de l’Ermita de Santa Cristina. Entrevistem la responsable de l’activitat, Clàudia Arias.

I avui també parlem amb el reconegut periodista Albert Om, que serà aquest diumenge a la llibreria Can Gallissà per presentar el seu llibre “El dia que vaig marxar”. L’entrevistem en directe per saber de què parla la seva obra i com serà la seva visita a Lloret.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA