24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Maig 2021

Aquest dimarts us expliquem que la Policia Local de Lloret estrena el nou servei de cita prèvia de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat. L’objectiu principal és millorar la gestió interna derivada de l’atenció a la ciutadania, a través d’una resposta més integral i personalitzada. Des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, s’ofereix assessorament als ciutadans amb problemes relacionats amb la convivència. A més, també s’ajuda a persones en situació de vulnerabilitat, entre altres serveis. Tothom que necessiti demanar dia i hora, ha d’accedir al sistema de gestió de cites prèvies, seleccionar l’oficina de la Policia Local i escollir el servei de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat. Es pot accedir directament a través del web citaprevia.lloret.org. En parlem avui amb el regidor Jordi Sais.

Parlem dels projectes que es van presentar el passat divendres al Teatre de Lloret i que han servit per mostrar de quina manera han implementat la digitalització diverses empreses del sector turístic de la destinació. Un dels establiments que ho ha fet és l’hotel Acapulco. Entrevistem el seu director, Damià Font, per conèixer com ha estat aquest procés de transformació digital.

A la segona part, parlem de l’espectacle “Èter Brota”, que es podrà veure aquest dissabte al Teatre de Lloret. Es presenta com un conte que s’aparta de la lògica dominant, amb l’estructura d’un somni a través del qual s’explora què ens queda d’humans i d’animals. Parlem amb el director de l’obra, Marc Cartanyà.

En plana esportiva, sabem com es presenta el partit que juga aquest vespre el Club Hoquei Lloret. Els homes de Xavi Albet, després d’un mes sense competir per diversos partits ajornats, continuaran en la seva lluita per la permanència davant d’un complicat rival com el Noia. Escoltem les declaracions del president de l’entitat, Josua Pérez.

I també en esports coneixem les valoracions que es fan de la celebració del Campionat d’Espanya de Natació amb Aletes. La Piscina de Lloret va acollir aquesta competició el passat dissabte, amb la presència de 80 nedadors de 12 comunitats autònomes diferents. Escoltem el director de l’equipament, Ricard Salinas.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA