28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Maig 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimecres us informem que la Laura Gibert podria tornar a EUFORIA. La lloretenca Laura Gibert, la exconcursant més jove d’Eufòria, tindrà l’oportunitat de ser repescada en una gala especial que es celebrarà aquest divendres. Així ho van anunciar els presentadors del programa, Marta Torné i Miki Núñez, en l’última edició del concurs. La gala 6 d’Eufòria va estar plena de sorpreses, entre elles la possibilitat de repescar un dels nou exconcursants. En aquest cas ni els coach ni el jurat prendran cap decisió, sinó que serà l’audiència qui decidirà a través de l’aplicació de TV3 qui torna al programa. En aquesta ocasió tan especial, la Laura cantarà la famosa cançó ‘Baby One More Time’ de Britney Spears, que estem escoltant. Ella s’ha mostrat molt emocionada davant la possibilitat de la repesca i agraeix molt el suport de Lloret. L’escoltem en el programa i també parlem amb el seu pare i el director d’EUFORIA, Tono Hernandez.

Avui expliquem que el ple de Lloret s’ha compromès a buscar alternatives menys sorolloses als focs d’artifici. Ha estat a partir d’una moció del PSC. Escoltem els portaveus municipals.

Després, en plana esportiva, destaquem dos noms propis: Javier Altamirano, del Judo Nova Unió, ha estat el guanyador del Campionat d’Espanya de Veterans. I Marc Vilà, davanter del Club de Futbol Lloret, ha estat el màxim golejador aquesta temporada del Grup 1 de la Primera Catalana, amb 19 gols.

A la segona part del programa, tenim als estudis uns quants alumnes i la directora del Coll i Rodés. Ens explicaran que organitzen una cursa solidària per a Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Serà aquest diumenge, a partir de les 10 del matí al Rieral.

Darrers Programes