7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Novembre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que l’escola d’hostaleria canvia de seu a Lloret de Mar. L’escola d’hostaleria passa de l’hotel Evenia a l’establiment BPM, conegut abans com a hotel Eugènia. Allà és on els alumnes de l’institut Coll i Rodès hi faran pràctiques de cuina i restauració. El conveni de lloguer de les instal·lacions s’ha signat […]

Acabem la setmana explicant-vos que l’escola d’hostaleria canvia de seu a Lloret de Mar. L’escola d’hostaleria passa de l’hotel Evenia a l’establiment BPM, conegut abans com a hotel Eugènia. Allà és on els alumnes de l’institut Coll i Rodès hi faran pràctiques de cuina i restauració. El conveni de lloguer de les instal·lacions s’ha signat recentment i, a partir de la setmana que ve, les classes començaran en la nova ubicació de l’escola d’hostaleria, situada a l’avinguda Roca Grossa. El lloguer per aquest curs 2022-2023 és d’una mica més de 80.000 euros. La finalitat és oferir unes instal·lacions de qualitat per als alumnes dels cicles formatius de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració i de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics. Es tracta d’una formació que imparteix l’institut Coll i Rodès, de 2.000 hores per cicle en aquest curs. En uns minuts, ampliarem la informació.

Avui també expliquem les propostes del candidat de Junts, Jordi Martinez, en l’àmbit del comerç.

Recordem que aquest divendres s’activa la nova zona verda d’hivern al parquing de Sa Caleta.

A més, els alumnes de català i les parelles lingüístiques duen a terme uns tallers de teatre, cuina i ioga per practicar la llengua en contextos diferents.

El periodista Martí Gironell serà avui al Casinet on presentarà el llibre El fabricant de records, premiat amb el Prudenci Bertrana de novel·la.

Anunciem que l’ajuntament està preparant una visita als jardins de Santa Clotilde, inspirada en la sèrie House of the dragon, gravada en el recinte lloretenc.

També detallem els partits del cap de setmana i repassarem l’agenda d’aquests dies.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022