28.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Avui parlem del pla de transició verda i digital de Lloret de Mar al fons Next Generation.

L’Ajuntament ha sol·licitat una subvenció del fons europeu Next Generation per impulsar una 30a d’accions de millora del municipi que tenen molt presents aspectes de sostenibilitat i digitalització.

Aquestes accions es divideixen en dos grans projectes: la recuperació del nucli antic, amb la rehabilitació integral del Mercat Municipal, entre altres; i la posada en valor dels Jardins de Santa Clotilde, que inclou la creació d’un centre d’interpretació i un amfiteatre natural.

Escoltem què en destaca el regidor de Promoció Econòmica i del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Jordi Orobitg, i en parlarem, àmpliament, amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

Amb la regidora d’Hisenda, Lara Torres, repassem detalladament les ajudes que ofereix l’Ajuntament per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social.

En plana cultural, expliquem com ha anat la 25a edició de MontPhoto, que s’ha celebrat aquests dies a Lloret de Mar, amb un gruix d’activitats i moltíssimes fotos presentades al concurs. En parlem amb el president de MontPhoto, Paco Membrives.

També sabem com ha anat el cap de setmana ibèric amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores. I expliquem que aquest mes d’octubre es duen a terme les jornades de l’arròs a Lloret de Mar.

Oferim més valoracions, que arribaran en clau esportiva, perquè volem saber com ha anat el cap de setmana per als principals esportistes de Lloret.

Darrers Programes