7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Octubre 2022

Iniciem el programa amb un nom propi: Albert Alarcón. El llortenc participa en els efectes especials de la última pel·lícula de Disney. L’Albert Alarcón ha participat a la recent pel·lícula de Disney Pinocho com a integrant de l’equip d’efectes visuals. En concret, el jove lloretenc ha desenvolupat les animacions en 3D del film. Alarcón té 22 […]

Iniciem el programa amb un nom propi: Albert Alarcón. El llortenc participa en els efectes especials de la última pel·lícula de Disney. L’Albert Alarcón ha participat a la recent pel·lícula de Disney Pinocho com a integrant de l’equip d’efectes visuals. En concret, el jove lloretenc ha desenvolupat les animacions en 3D del film. Alarcón té 22 anys i es va formar a a Barcelona sobre aquesta disciplina. Des del 2021, però, resideix al Quebec. Al Canadà, ha explotat les seves qualitats creatives i, sobretot, productives. La cinta del popular personatge de fusta li ha obert les portes a continuar treballant en altres projectes de gran envergadura. L’entrevistem en una estona. 

Avui donem unes quantes notícies esportives, com que comença el torneig de petanca amb 400 jubilats francesos. A més, el Lloret Esportiu Futbol Sala organitza des d’avui entrenaments de portes obertes per a nenes de sisè de primària i de primera d’ESO.

I ens fem ressò d’una cita destacada, aquesta setmana, per a dos triatletes lloretencs: Alfonsina Peppa i Rubén Aragón. Afronten el Mundial Ironman, que es disputa a Hawaii.

A la segona part, sabem com se suma Lloret a les jornades europees de patrimoni. En parlem amb el regidor Xavi Flores.

A la part final del BDBH, intentem esbrinar detalls de la Mina Melitrons, una de les mines d’aigua que abastien tot Lloret d’aigua potable als segles 19 i 20. Ho explica Lluis Cruz, president de l’associació de veïns de Lloret de Dalt, i ponent de la xerrada d’avui a l’arxiu.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022