24.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Abril 2023

Avui us expliquem que la sequera prohibeix omplir les piscines a les cases de Lloret de Mar, ja que és un dels municipis catalans que es troba en fase d’excepcionalitat per sequera. La situació requereix d’un seguit de restriccions que afecten els veïns, en l’àmbit particular. En aquest sentit queda prohibit omplir piscines, regar amb […]

Avui us expliquem que la sequera prohibeix omplir les piscines a les cases de Lloret de Mar, ja que és un dels municipis catalans que es troba en fase d’excepcionalitat per sequera. La situació requereix d’un seguit de restriccions que afecten els veïns, en l’àmbit particular. En aquest sentit queda prohibit omplir piscines, regar amb mànega o per aspersió els jardins i netejar paviments i mobiliari amb aigua potable. Pel que fa a les restriccions en l’àmbit municipal, les més destacades són que s’han tancat les fonts ornamentals i s’ha limitat el reg de zones verdes. Per regar els jardins i netejar els carrers i el mobiliari urbà s’utilitza aigua regenerada. L’aigua de Lloret de Mar es tracta des de fa anys en la depuradora, ubicada en el Condado del Jaruco, en què una part de l’aigua es regenera per a usos no potables. Aquesta xarxa d’aigua regenerada, amb la qual es reguen els jardins de Santa Clotilde, és més necessària que mai en l’actual situació de sequera. En el programa d’avui ampliem la informació, amb l’alcalde Albert Robert.

També sabem com està vivint la Setmana Santa el sector dels hotels, que s’havia queixat en general per la manca de mà d’obra. En parlarem amb Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria.

A la segona part, sabem com se suma la Corporació de Salut al dia mundial de l’activitat física. Entrevistarem Judit Kolkman, nutricionista que impartirà una xerrada a Lloret.

A continuació, xerrem amb Maite Rodríguez sobre les activitats que ha programat l’associació de dones L’Aurora d’abril a juny. Hi ha de tot: presentacions de llibres, funcions de teatre, concerts, xerrades i sortides.

I acabem sabent detalls de la cantada de caramelles, prevista aquest Diumenge de Pasqua pels carrers del casc antic. Li donem veu al director, Manel Alsina.

Darrers Programes