8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Agost 2022

Acabem la setmana fent esment del reconeixement als 75 anys de la cadena hotelera Rosamar. Una trajectòria d’èxit, amb tres generacions de la mateixa família al capdavant, que va començar quan el primer hotel va obrir les portes l’any 1947 a Lloret de Mar. Des de llavors fins ara, el negoci s’ha ampliat fins a […]

Acabem la setmana fent esment del reconeixement als 75 anys de la cadena hotelera Rosamar. Una trajectòria d’èxit, amb tres generacions de la mateixa família al capdavant, que va començar quan el primer hotel va obrir les portes l’any 1947 a Lloret de Mar. Des de llavors fins ara, el negoci s’ha ampliat fins a sumar 5 hotels -tots a la destinació-, de categories superiors i amb prop de 900 habitacions. El reconeixement s’ha fet aquest dijous al nou museu històric de la cadena Rosamar. Ha anat a càrrec de la Cambra de Comerç de Girona, que li ha donat el guardó com a establiment històric. En els seus 75 anys, el Rosamar ha viscut diferents etapes. Des dels inicis, edificant l’hotel a sobre d’uns horts, fins a una sala de festes per a 1.000 persones, amb campionats mundials de boxa, o bé un incendi que va obligar a edificar-ho tot de nou. Al 2012 van ser el primer hotel de Lloret en inaugurar atraccions aquàtiques. Un servei adreçat a públic familiar, que és un dels segments als quals s’adreça el Rosamar, juntament amb el públic adult. En el programa d’avui, escoltem els propietaris, així com els representants de la Cambra de Comerç i l’Ajuntament.

En plana esportiva, destaquem el nom de la Dúnia Martínez, membre del Team Albino de Lloret de Mar. Ha guanyat la medalla de plata de boxa en els World Police and Fire Games.

Després ens posem al dia amb el Campionat de Catalunya de Banc fix, celebrat el passat cap de setmana a Barcelona. La cita, que va reunir una cinquantena d’equips, va comptar amb tres equips lloretencs: Santa Cristina, Pescadors i Hotelers.

De l’agenda del cap de setmana, posem l’atenció en el concert de tribut als Supertramp avui al paratge de Santa Cristina o la festa d’estiu de diumenge a l’ermita de les Alegries. Sense oblidar el concert dels Héroes de la Antártida, que imiten els Mecano. Serà aquest dissabte, quan es posarà punt i final al Clon Festival.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 30 Gener 2023

Cocodril Club – 29 Gener 2023

Ràdio Box – 28 Gener 2023