8.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Febrer 2021

Avui parlem del Marsol, l’hotel amb més places que està obert ara mateix a Lloret de Mar. Tot i les dificultats per les què passa el sector turístic, a causa de la crisi sanitària i les restriccions per frenar la pandèmia, la cadena hotelera ha apostat per seguir mantenint alguns dels seus serveis. Des de […]

Avui parlem del Marsol, l’hotel amb més places que està obert ara mateix a Lloret de Mar. Tot i les dificultats per les què passa el sector turístic, a causa de la crisi sanitària i les restriccions per frenar la pandèmia, la cadena hotelera ha apostat per seguir mantenint alguns dels seus serveis.

Des de l’Hotel Marsol assenyalen que ara mateix es troben un 50% per sota de les xifres del mateix període de l’any anterior. Expliquen que donen servei a clients d’empreses i als lloretencs que venen a dormir els caps de setmana, a més dels clients del bar i el restaurant de l’establiment. D’aquesta manera, han pogut mantenir en actiu una part de la plantilla de treballadors.

Pel que fa al futur més immediat, segons la cadena hotelera, és negatiu. Consideren que els índexs d’incidència de la Covid-19, així com les mancances de la campanya de vacunació i les restriccions de mobilitat, seguiran afectant al sector. Creuen que la Setmana Santa serà complicada però esperen que a partir de juny hi pugui haver “una millora gradual”.

Avui escoltem els declaracions del propietari de l’Hotel Marsol, Joan Masó.

Parlem del Rally de Lloret, que comença avui. Escoltem diferents declaracions com les del director esportiu de l’empresa organitzadora, V-Line, que destacarà el protocol que s’ha elaborat per fer de l’esdeveniment una competició segura. El tret de sortida al rally és aquesta tarda a partir de les 5.

En àmbit de la campanya electoral, ens farem ressò del debat electoral que s’ha fet aquest dijous a la tarda, organitzat per la Taula Gironina de Turisme i de les declaracions de Silvia Paneque, cap de llista del PSC per Girona, que va ser ahir a Lloret per parlar de propostes educatives. Acompanyada del representant del partit, Francisco Pastor.

Prendrem atenció a una jove emprendora, Noelia Garvin, el seu negoci de sandàlies personalitzades amb èxit en plena pandèmia. L’acaben de premiar al Consell comarcal.

Anunciem que avui s’obre el període de votacions del concurs de fotografia comunitària, per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. S’han rebut una cinquantena d’imatges, que es poden votar a través del web de l’Ajuntament fins al 15 de febrer.

També recordem que aquest diumenge, a dos quarts de sis, arrenca la temporada del 2021 al Teatre de Lloret de Mar. Ho farà amb una proposta familiar. Es tracta de l’obra ERROR 404, de la companyia andalusa Ángeles de Trapo.

En plana esportiva, sabrem com es presenta el partit del Club Hoquei Lloret davant del Mataró i coneixerem els valoracions del porter lloretenc de futbol Gianni Cassaro en els seus primers mesos al Yeclano de la Segona Divisió “B”.

Darrers Programes

La Llista – 6 Febrer 2023

Lloret Esportiu – 6 Febrer 2023

Cocodril Club – 5 Febrer 2023