28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Juliol 2022

L'informatiu matinal

Els regidors no adscrits de l’Ajuntament de Lloret es presenten a les eleccions com a Independents de la Selva. Els 4 regidors no adscrits –Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jiménez i Eduardo López- es presentaran a les eleccions municipals de l’any que ve amb Independents de la Selva. En l’actual mandat, els 4 regidors van deixar el PSC per discrepàncies amb l’executiva local i van passar al grup mixt, mantenint-se a l’equip de govern de Lloret.

Aquest dilluns, a través d’una nota de premsa, han anunciat que es presenten als comicis locals del 2023 amb una llista independent. Destaquen que “aporten l’experiència com a regidors de govern, amb l’objectiu de liderar un projecte diferent amb propostes realistes per la ciutadania de Lloret”.

Els actuals regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar apunten que agraeixen la feina “amb el PSC a nivell nacional, i ara ha arribat el moment de treballar en un projecte propi”. Entrevistem Lara Torres, una de les regidores no adscrites.

L’Ajuntament ja té pràcticament a punt un portal que aglutinarà les places d’aparcament que hi ha a Lloret de Mar, ja siguin públiques o privades. Serà tipus Booking i funciona en ciutats com Barcelona. Els detalls, els coneixem parlant amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernandez.

Sara Gascons, del Team Albino Boxing Club, s’ha proclamat campiona d’Espanya, a Còrdova. La lloretenca va competir amb la Selecció Espanyola i va guanyar el combat decisiu davant d’una representant de la Comunitat de Madrid.

Anunciem que els jardins de Santa Clotilde protagonitzen avui el programa de TV1 AQUI LA TIERRA sobre natura i meteorologia. En parlem amb el regidor Xavi Flores, de Patrimoni Cultural.

Tot seguit, entrevistem en Paco Moreno. Hem vist a l’actor lloretenc en un anunci preciós que ha fet la marca de cotxes Renault, dedicat a la selecció francesa de rugby.

Recomanem el cicle de CINEMA A LA FRESCA, que comença aquest dimecres amb la pel·lícula d’animació WALL·E, de Pixar. La projecció, que té lloc al Jardí de la Pau, comença a les 10 de la nit.

Darrers Programes