24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Maig 2022

L'informatiu matinal

La Maleta és molt més que un projecte o un conjunt de videos, presentats aquest dimecres al teatre de Lloret. A través dels records de persones migrades, que en el seu moment van venir a viure a Lloret, per feina o per la família, es construeix un relat. És una mirada al passat, al present i també al futur de la vila, com a indret d’acollida, en el qual hi conviuen més d’un centenar d’origens diferents.

Tot plegat és una iniciativa conjunta de l’Arxiu i Benestar. Escoltem les seves regidores, Anna Garcia Castany i Arantxa Jimenez. La presentació del projecte, aquest dimecres al Teatre, ha comptat amb una performance de la Tarda Jove.

Avui anunciem que l’Ajuntament ha incorporat tres agents cívics per als propers sis mesos. Després de rebre una formació, ja han començat a oferir el servei amb normalitat. Escoltem les declaracions del regidor Jordi Sais.

En plana turística, parlem d’una acció promocional feta a Bristol, a Anglaterra, amb l’operador JET 2 Holidays. Ens ho explica la gerent de Lloret Turisme, Eli Keegan.

Després ens posem rockers amb EL SEVILLA, de Los Mojinos Escozíos. Tot un personatge, que aquest diumenge passa pel Teatre de Lloret, on oferirà un monòleg que promet fer riure de valent el públic.

En plana esporrtiva, destaquem que aquest diumenge, Lloret de Mar serà la seu de la segona jornada de la Fase Comarcal d’atletisme, organitzada pel Consell Esportiu de La Selva. Es durà a terme a les pistes d’atletisme amb la participació de nens i nenes de categories de promoció.

El Club Natació Lloret organitza el pròxim 14 de maig el 13è Trofeu Memorial Sensei Fusano, que rep el nom d’un dels fundadors de l’entitat, Yasuji Fusano, que va morir el passat 2020. La cita serà també la quarta etapa del Circuit Girosona de natació.

Darrers Programes