0.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que José León, agent de la Policia Local de Lloret, puja al pòdium del Campionat d’Espanya MTB, de bicicletes de muntanya. Ho va fer en la categoria Màster 40B. A més, va aconseguir el sisè lloc de la classificació general. La competició, que celebrava la seva 23a edició, es va celebrar dies enrere a Barbastro, amb la participació de 216 agents de policia. El recorregut constava d’un total de 16,4 quilòmetres, amb un desnivell de 400 metres. En funció de cada categoria, s’havien de fer entre una o tres voles. L’agent José León forma part de la unitat BTT de la Policia Local, que actua principalment al nucli antic i el front marítim. Entre les seves funcions hi ha la vigilància i el servei de proximitat en zones comercials, turístiques i de vianants, per fer complir les ordenances municipals. En el programa parlem amb l’agent José León, per saber quina valoració fa d’aquest resultat.

Sabem quines han estat les darreres accions promocionals de Lloret de Mar. I és que la destinació ha reactivat la seva activitat per promocionar el producte de turisme esportiu. Dies enrere, per exemple, va ser present en la cinquena edició de la fira ciclista Sea Otter Europe, celebrada a Girona, amb 45.000 visitants. Entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Després expliquem que l’esvoranc de l’avinguda Vila de Tossa provoca talls de circulació mentre s’arranja la zona. Les vies afectades són el accessos a la cruïlla de l’avinguda Vila de Tossa amb l’avinguda de Vidreres i el seu accés al carrer Sant Pere.

A la segona part, seguim en plana esportiva per repassar diferents resultats destacats del cap de setmana. En primer lloc, parlem amb el pilot lloretenc Jordi Martí, que va guanyar, juntament amb Xavier Tibau, el Rally Costa Brava Històric, en la categoria de motos.

A més, expliquem que Alfonsina Peppa va ser la participant espanyola més ràpida de l’Ironman de Barcelona i la primera classificada del grup d’edat de 40 a 44 anys. D’altra banda, també escoltem les declaracions de l’atleta José Luis Blanco, que va ser segon el passat cap de setmana en la prova dels 5 quilòmetres d’Eivissa. 

A la recta final, ens fem ressò de la mort de Josep Maria Forn, director de la pel·lícula LA PIEL QUEMADA, rodada als anys ’60 a Lloret. Recuperem declaracions seves, d’Isidor Llorca, que va ser el productor, i ho valorarem amb en Joan Moret, del cineclub Adler, amb qui avancem la nova temporada.

Darrers Programes