7.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Octubre 2022

L'informatiu matinal

El festival MontPhoto arriba aquest cap de setmana amb molta força. De divendres a diumenge, Lloret de Mar acollirà el reconegut festival de fotografia de natura amb ponències, tallers, sortides fotogràfies, exposicions i l’entrega de premis del concurs d’aquest any, que compta amb participants de 65 països diferents.

Entre els convidats de primer nivell hi ha Jennifer Hayes i David Doubilet, llegendes americanes de la fotografia subaquàtica; David Lindo, conegut com “The Urban Birder” o Arturo Rodríguez, que va fer una destacada cobertura de l’erupció del volcà Cumbre Vieja de La Palma. Avui parlem d’aquesta edició del MontPhoto Fest amb el director del festival, Paco Membrives.

Avui comença el congrés de policies organitzat per l’Associació Internacional de Policies a l’Hotel Evenia de Lloret de Mar. Ja vam parlar amb un dels organitzadors i avui volem ampliar la informació amb un representant d’Evenia Hotels, Marina Graupera.

Entrevistem, també, la directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, perquè s’està organitzant una nova edició del Voluntariat per la Llengua i es busquen persones que vulguin formar parelles lingüístiques, tant si parlen català habitualment com si el parlen una mica i volen millorar-lo.

L’Àngels Alemany Team, un grup de mestres de l’escola Àngels Alemany de Lloret, ha completat, per quarta vegada, l’Oncotrail, una cursa de 100 quilòmetres que és benèfica amb la lluita contra el càncer. Per saber com ha anat l’experiència, parlem amb una membre de l’equip i directora de l’escola, Carme Nicolàs.

En plana esportiva, expliquem que la Piscina de Lloret acollirà del 2 al 5 de gener el torneig HaBaWaBa de waterpolo, en la categoria infantil mixta. Ja s’han obert les inscripcions i s’hi esperen 24 equips d’arreu d’Espanya i d’Europa. L’objectiu és fomentar la formació i la participació dels joves en aquest esport.

Darrers Programes