17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Les escoles de Lloret obren avui les portes als alumnes a partir de les nou del matí. Un curs escolar que comença abans de l’habitual i amb una novetat destacada: durant el setembre, l’horari serà intensiu fins la una del migdia. No obstant això, podran quedar-se a la tarda amb monitors finançats pel departament d’Educació de la Generalitat.

A Lloret de Mar, recordem que el final del curs passat va estar marcat per l’arribada massiva d’infants ucraïnesos, arran de l’esclat de la Guerra a Ucraïna. Per saber com es presenta tot plegat, parlem amb el regidor d’Educació, Albert Ferrández.

Aquest diumenge se celebra la Diada Nacional de Catalunya i sabrem què s’ha preparat a Lloret de Mar parlant amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández.

Expliquem que dues discoteques de Lloret han estat nominades per formar part de la prestigiosa llista The World’s 100 Best Clubs 2022. Hi ha 260 locals nominats i per formar part de la llista de les 100 millors discoteques, un pes molt important el té el públic, ja que hi ha vot popular. En donarem els detalls i escoltem el propietari de Disco Tropics, Teddy Law.

La Fundació del Bàsquet Català organitza aquest cap de setmana a Lloret un stage de pretemporada per a 14 equips, d’arreu del territori. Ho comentem amb el responsable de l’stage, Erik Tamayo.

També en plana esportiva, expliquem que La Sansi organitza una cursa a Bellaterra aquest diumenge. És la cursa amb més participació de les que s’organitzen per la Diada de Catalunya. Escoltem el president de la Sansi, l’atleta José Luís Blanco.

Acabem el BDBH escoltant alguns dels participants i organitzadors de la primera sortida-taller Salat, organitzada per MontPhoto.

Darrers Programes