21 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Abril 2021

L'informatiu matinal

Tornem de la setmana Santa anunciant que avui obre les portes a Lloret de Mar la botiga MediaMarkt, al centre comercial Portalloret. L’establiment és una botiga de referència en la venda de productes d’informàtica, electrònica, electrodomèstics i altres complements d’entreteniment a la llar.

Recordem que el passat mes de febrer, es va anunciar que MediaMarkt havia comprat la botiga Worten de Lloret i 16 botigues més de tot l’Estat espanyol. En el contracte, hi havia l’acord de transferència de 270 empleats, fet que contribueix a preservar el 73% dels llocs de treball de l’anterior plantilla de Worten.

En parlem en el programa d’avui. Entrevistem Juan Pablo Duarte, gerent de MediaMarkt, i Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Avancem que l’Ajuntament de Lloret de Mar ha cedit tres espais a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva que serviran de punts de vacunació contra la Covid-19. Els tres se situen a dins de la Biblioteca Municipal.

Entrevistem a l’exalcalde Romà Codina que ha estat escollit coordinador de la nova agrupació de Junts per Lloret. Segons un comunicat del partit, els afiliats del municipi han donat “suport ampli”.

Parlem amb l’artista Jordi Coll. És l’encarregat de crear les lletres escultòriques de Lloret de Mar que s’instal·laran a la tardor a la plaça Pere Torrent. Recordem que l’espai ja torna a estar obert al públic des de fa uns dies, després de finalitzar les tasques de pintura.

Ens fem ressò d’una activitat familiar, a càrrec de Xatrac, que es farà tots els dissabtes d’aquest mes d’abril. Es tracta de l’Enigma dels Jardins, una proposta per descobrir la història, la fauna i la flora dels Jardins de Santa Clotilde. Entrevistem Ariadna Peña, coordinadora de Xatrac.

En plana esportiva expliquem com va anar la Trail Rocacorba, amb les victòries de dos lloretencs: Jonathan Romeo, en la categoria “Express”, i Daniel Cazalla, en la categoria “Marató”.

Finalment parlem que es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física i al BDBH expliquem de quina manera s’hi suma la Piscina de Lloret.

Darrers Programes