24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Abril 2022

L'informatiu matinal

L’Andrey, un nen ucraïnès que ve del Dinamo de Kíiv, s’entrena ara amb la base del Club de Futbol Lloret.

Aquest futbolista de la base del millor equip d’Ucraïna, el Dinamo de Kíiv, una karateka que ha competit a nivell internacional i una nedadora amb aspiracions a ser esportista olímpica. Són els casos més destacats que s’han trobat els clubs esportius de Lloret de Mar en la seva acollida d’infants ucraïnesos desplaçats.

Recordem que, setmanes enrere, l’Ajuntament va fer una crida a aquestes entitats per cedir places per aquests nens i nenes que volen seguir practicant esport. Ara, ja fa uns dies que els infants han pogut realitzar els primers entrenaments.

Avui copsem els casos del club de Futbol Lloret, la XEF, l’Esportiu Futbol Sala, el Karate Do i la natació.

Avui sabem com ha anat la trobada dels representants de la ruta europea de jardins històrics, que són a Lloret, amb motiu, avui, del lliurament del certificat. En parlem amb Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural.

Tot seguit, donem veu a Jordi Orobitg perquè ens doni detalls del videomapping que s’estrena la setmana que ve a la plaça Pere Torrent, projectat amb música a la Casa de la Cultura.

Esbrinem com la piscina se suma al dia mundial de l’activitat física. Els detalls, els dona el director de l’equipament municipal, Ricard Salinas.

Ens fem ressò que la lloretenca Mireia Hernández ha fet un pas endavant en formar part de la selecció espanyola absoluta de natació artística.

Acabem parlant de dos clubs: l’Acadèmia de Dansa Almudena Santisteban aconsegueix 6 medalles d’or en la primera fase del Campionat d’Espanya de Dansa, i el Club Natació Lloret torna de Vic amb 4 medalles, al Circuit de GirOsona, en el Trofeu Mercat del Ram.

Darrers Programes