24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Abril 2023

Avui us expliquem torna el Birrasana, que aquest any celebra la 10a edició. Després dos anys sense festival, aquest mes d’abril torna el Birrasana a Lloret de Mar. El festival de la cervesa artesana celebrarà la 10a edició amb tres dies plens d’activitats i, sobretot, molta cervesa. En concret, es farà del 29 d’abril a […]

Avui us expliquem torna el Birrasana, que aquest any celebra la 10a edició. Després dos anys sense festival, aquest mes d’abril torna el Birrasana a Lloret de Mar. El festival de la cervesa artesana celebrarà la 10a edició amb tres dies plens d’activitats i, sobretot, molta cervesa. En concret, es farà del 29 d’abril a l’1 de maig, a l’aparcament de Sa Caleta. En el programa entrevistem un dels responsables del festival, Pep Andreu.

Aquest dissabte es tanca el cicle Gastronomia i Mercat amb una convidada de luxe: la xef lloretenca Zineb Hattab. Parlem amb ella i també amb la regidora de Comerç, Lara Torres. La cita és aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia al mercat municipal.

En plana esportiva, parlem d’un torneig que arriba a la 43a edició i que és un clàssic ja de Setmana Santa a la vila. És el torneig San Jaime, de futbol base, organitzat per l’empresa Travel Sports, que comptarà amb gairebé un centenar d’equips. Ens ho explica un dels responsables de l’organització, Isidre Riutort.

Dilluns, el Casal Municipal de la Gent Gran rebrà les tradicionals mones per part del Rotary Club. Escoltem la regidora del casal, Arantxa Jiménez.

Expliquem que s’han esgotat les places per a l’activitat d’Escape Room al Museu del Mar aquests dies de setmana Santa. Ho fem escoltant el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

En clau electoral, ens fem ressò de propostes que fan tres partits: ERC, Lloret en Comú i Junts.

Acabem el BDBH recordant algunes activitats d’agenda per aquests dies: tenim, entre altres coses, la bunyolada popular del Xino-Xano demà al matí, el MIC de futbol i també l’exposició de part de l’obra de Joan Sala Lloberas.

Darrers Programes