17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Pas importantíssim per tirar endavant el projecte de la futura residència de la gent gran de Lloret. La Generalitat ha atorgat una subvenció de 6 milions d’euros a l’Ajuntament per a la construcció de la nova residència i centre de dia de la gent gran a Lloret de Mar.

El consistori es va presentar a una convocatòria de subvencions del Departament de Drets Socials, finançats pels fons europeus Next Generation. L’equipament està previst al parc de Can Buc, al barri del Rieral, amb una superfície de 10.000 metres quadrats. Segons un estudi de viabilitat econòmica, el sociosanitari ha de tenir 136 places, de les quals 72 seran públiques, i un pressupost total d’11 milions d’euros. En parlem, avui, amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

Fa pocs dies ha acabat una nova edició de la campanya Compra a Lloret per fomentar les vendes als establiments locals. Sabem com ha anat la campanya escoltant alguns dels participants que s’hi han adherit i també parlant amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

Més valoracions: sabem com va anar la hackató que es va fer al Puntet dijous passat. Avui podem escoltar l’opinió dels empresaris que hi van participar, d’alguns dels alumnes i també en parlem amb la regidora de Joventut, Ana García-Castany. A la regidora, també li preguntem per les dades del 2023 referents als serveis que ofereix el Puntet, que s’acaben de fer públiques.

Divendres es va fer a Lloret una jornada canina amb gossos dels cossos de la policia de diferents municipis i us volem explicar com va anar.

Sabem com va anar, també, la revetlla d’entitats que es va fer dissabte al matí al Rieral i com cada dilluns, repàs esportiu del cap de setmana amb la informació que ens fa arribar en Moisés García.

Darrers Programes