28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Juliol 2022

L'informatiu matinal

Jordi Martínez ja és, oficialment, el candidat de Junts per a les properes eleccions municipals de Lloret de Mar. El partit ha ratificat la seva candidatura i, amb un suport unànime, Jordi Martínez encapçalarà la llista de Junts el maig del 2023. Aquest dimarts s’ha fet la presentació a la sala polivalent de la Biblioteca, amb la presència de l’actual secretari general del partit a Catalunya, Jordi Turull, i el ja exsecretari general, Jordi Sánchez. Tots dos van destacar la figura de Martínez com a candidat, a qui veuen com al proper alcalde de Lloret. Els escoltem als tres, al BDBH d’avui.

Expliquem què són les Tardes Rainbow entrevistant la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez. Podem avançar que són trobades per a persones del col·lectiu LGTBIQ+ i que, de moment, només s’ha fet una prova pilot, però sembla que les valoracions són positives.

Per aquesta tarda, hi ha tres actes a l’agenda: d’una banda, a la Roca d’en Maig hi haurà una ballada de country dels membres del Casal Municipal de la Gent Gran. Serà a les set, la mateixa hora en què, a la biblioteca, es presentarà el llibre “La terapia del buen caminar”. En parlem amb l’autor, el psicoterapeuta Antoni Alcaide.

També avui, però a les deu de la nit, es farà la primera projecció d’aquest estiu del cicle de “Cinema a la fresca”. La pel·lícula que es podrà veure avui és “Wally”, als Jardins de la Pau.

Finalment, expliquem que aquest dissabte comença el Clon Festival d’aquest estiu. Els primers convidats són els “Músics de carrer”, que faran tribut als populars Txarango. La cita és a dos quarts d’onze de la nit a la Roca d’en Maig.

Darrers Programes