14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Maig 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que avui es comencen a servir els menús de l’arròs, que tornen a les dates habituals del mes de maig. Aquest dijous s’han presentat les jornades de l’arròs de Lloret de Mar a l’hotel Santa Marta. Després de dos anys de pandèmia, tornen a les dates habituals del mes de maig. La campanya compta amb una 20a de restaurants participants. També s’hi han sumat, com altres anys, els alumnes de l’escola d’hostaleria. Els menús de l’arròs -plenament consolidats- arriben a l’edició número 22. Hi ha plats ben diversos. Des de la paella clàssica a l’arròs cassola o del senyoret. Els menús, que parteixen dels 29 euros, se serveixen des d’avui i fins el 5 de juny a Lloret de Mar. En el programa d’avui, escoltarem uns quants restauradors i representants de l’Ajuntament.

L’Ajuntament organitza, dilluns vinent, una jornada sobre reptes i tendències del mercat laboral. Ampliem la informació, parlant amb Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde organitza una xerrada, aquesta tarda, per parlar sobre la problemàtica de l’ocupació.

Ja s’ha obert el període de preinscripció del Programa de Formació i Inserció. S’adreça als joves de 16 a 21 anys que no han aprovat l’ESO, als quals se’ls ajuda a tornar a estudiar o entrar al mercat laboral.

Avui felicitem la Clàudia Cuartero, alumna de sisè de primària de l’escola Àngels Alemany. Ha guanyat la tretzena edició del concurs de lectura en veu alta. Moltes felicitats.

Neix el projecte “Mindful stays”. S’adreça a persones que vulguin dedicar un cap de setmana turístic a l’autoconeixement i el benestar personal. Es duu a terme a partir d’avui a l’hotel Cleopatra, amb totes les places plenes.

A la segona part, anunciem tots els partits i competicions del cap de setmana, i detallarem l’agenda per aquests dies. Ve marcada per l’actuació avui de la Laura Gibert a EUFORIA, així com pel monòleg de EL SEVILLA al teatre o bé la cursa solidària del Coll i Rodés.

Darrers Programes