11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Març 2023

L'informatiu matinal

Alba Portavella, Laia Codina, Carlota Crespo i Núria Perea ja són les noves obreres de Santa Cristina. Aquest diumenge, l’Obreria de Santa Cristina ha organitzat el tradicional Aplec dels Perdons, en què les noves obreres han agafat el relleu a les quatre obreres del 2022. Un relleu que s’ha oficialitzat en el marc de la missa solemne. I la jornada s’ha complementat, com sempre, amb l’arrossada popular del Xino-Xano. Nosaltres hem estat presents a la celebració i hem pogut parlar amb les quatre obreres, a qui escoltem al BDBH d’avui.

Aquesta tarda, es farà el ple extraordinari en què Jaume Dulsat farà efectiva la seva renúncia al càrrec d’alcalde de Lloret de Mar. Qui n’agafarà el relleu serà Albert Robert. Donem els detalls de la sessió, que es podrà seguir en directe a través dels diferents canals de NRLL.

Durant les properes setmanes, es faran obres a la terminal d’autobusos, per reparar-ne el ferm, i això provocarà que estigui tallat a la circulació de vehicles l’últim tram del carrer Enric Granados, entre l’avinguda Vila de Blanes i el carrer Verge de Loreto. Aquest punt serà per on entraran i sortiran els busos de l’estació.

Entrevistem a Maite Rodríguez, com a representant de L’Aurora, per conèixer amb tot detall els actes que ha programat l’entitat aquest any per commemorar el dia internacional de les dones, que arriba aquest diumenge, 8 de març.

Lloret de Mar va commemorar dissabte el Dia Mundial de la Protecció Civil i avui expliquem com va anar l’acte.  

L’Ajuntament de Lloret ha incorporat 8 persones a través del programa Treball i Formació. La línia s’adreça a dos col·lectius: a dones en situació de vulnerabilitat i també a la població ucraïnesa desplaçada a Catalunya.

Junts critica que la nova escola de Lloret estigui planificada per d’aquí dos cursos i no per al curs vinent. I també critica que el nou centre obrirà amb barracons i no amb un edifici definitiu. Escoltem a la diputada Lloretenca Maria Antònia Batlle.

Coneixem un nou grup que s’ha creat a Lloret: s’anomena Kabila i vol ser una tribu de mares per compartir tot tipus de sensacions i experiències. Qui l’ha impulsat, dins del centre Fulcre, són la fisioterapeuta i osteòpata Èlia Navarro i la pedagoga Natàlia Díaz. Parlem amb totes dues.

En clau cultural, parlem dels Premis Vila de Lloret per fer un repàs de les bases. Tant els guardons literaris com el Sa Gavina, s’entregaran el 20 d’abril, durant la Festa de la Cultura Lloretenca. 

I és dilluns: per tant, toca repàs dels resultats esportius del cap de setmana.

Darrers Programes