8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem del congrés internacional de “ploggin”, que es farà a Lloret entre demà i dissabte. Recordem que el “ploggin” és un moviment nou, que combina la pràctica esportiva amb la recollida de residus. La trobada internacional a Lloret l’han impulsat la cooperativa Mar de Dones i la Fundació Guitart, amb el suport de l’Ajuntament i el Club Esportiu de Mossos d’Esquadra.

Nosaltres avui, però, ens centrem en el punt de vista d’en Nil González, un estudiant del cicle formatiu de Guia en medi natural de l’institut Rocagrossa, que participarà en una de les taules rodones del congrés. També recordarem que demà l’esdeveniment se centrarà a l’Hotel Guitart, on hi haurà diferents activitats, i dissabte se celebrarà el “ploggin day” a la platja de Fenals.

Parlem amb la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, sobre l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer, que arriba a Lloret diumenge 16 d’octubre amb totes les entrades exhaurides. Cal destacar que s’ha canviat l’horari i començarà a les set de la tarda. També li preguntarem, a la regidora, per la nova temporada d’El Racó dels Contes, que comença aquest dissabte.

Expliquem que el municipi de Tordera ha instal·lat un segon punt de recollida de taps de plàstic solidaris amb ForçAME, per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal a l’hospital Sant Joan de Déu.

L’associació de dones l’Aurora organitza aquesta tarda la primera fira de bruixes de Lloret. Començarà a les cinc de la tarda a la plaça Pere Torrent. Ens en dona els detalls una representant de l’entitat, Conxa Alférez.

Expliquem, també, que la lloretenca Laura Gibert està preparant el seu primer single. Ella mateixa ens comenta tots els destalls i avui la sentim.

En plana esportiva, aquest dijous comença l’Eurockey Cup en les categories sub17 mixta i femenina. El pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar serà una de les pistes en què es disputarà el torneig, amb Blanes com a seu principal.

Parlem amb Ramon Usart, de Lloret Pàdel Tours, perquè l’empresa ha fet una exhibició de pàdel adaptat a les pistes de la Piscina i estudia la possibilitat d’organitzar-hi un campionat de Catalunya d’aquesta modalitat.

Acabem el programa recordant que aquest vespre hi ha concert del Festival de Guitarra del Mediterrani. En aquest cas, actuarà el duet format per Josep Soto i Ignas Sestakovas.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022