6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Iniciem la setmana explicant-vos que una trentena d’establiments han participat aquest diumenge en el Lloret Estiu Market. La cita, abans coneguda com a Botiga al Carrer, ha celebrat la seva 34a edició amb moltes ganes, després d’un any sense poder-se celebrar, a causa de la pandèmia. El Lloret Estiu Market és un esdeveniment que serveix als botiguers per treure’s de sobre l’estoc de la temporada a preus rebaixats i per promocionar els articles de la nova temporada. A més, també ajuda als comerços més allunyats del centre a donar-se a conèixer entre els veïns. Les parades s’han concentrat als carrers Sant Pere, Venència i Cervantes i a les places de la Vila i de l’Església, amb productes de tot tipus. Entrevistem Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret.

Explicarem que Lloret de Mar ha presentat el programa dels cursos i activitats que es duran a terme als Centres Cívics per la temporada 2021-2022. Com sempre, s’ofereix un ventall molt ampli de propostes, per a diferents perfils. Entrevistem la regidora dels Centres Cívics, Lara Torres.

Després, sabrem quines són les ofertes que fa la Piscina Municipal per a la nova temporada, coincidint amb la tornada a l’escola. Escoltem les declaracions del director de l’equipament, Ricard Salinas.

A continuació, expliquem que avui s’obren les inscripcions pels cursos de català del trimestre setembre – desembre. Fins al pròxim divendres, tenen preferència per apuntar-se els alumnes de l’últim any, mentre que la resta ho podrà fer del 13 al 15 de setembre. Entrevistem Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català de Lloret.

I acabem parlant del llibre “Gallego, La Leyenda. Vivir o morir”. L’ha escrit el colombià Jorge Ivan Gallego, resident a Lloret. Ens explicarà com és aquesta obra, que s’inspira en les presons colombianes.

Darrers Programes