17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que la desena edició del Birrasana haurà d’esperar. El festival de cervesa artesana de Lloret de Mar s’ha tornat a posposar. Ja es va haver de fer el 2020 i el 2021 a causa de la situació de pandèmia, i ara s’ha hagut de tornar a fer, però en aquest cas per diferents motius econòmics i de producció. Ho comentem, amb tot detall, amb un dels organitzadors, Pep Andreu, i amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

L’Ajuntament fa una crida als veïns de Lloret Residencial i Mont Lloret perquè es donin d’alta a la xarxa municipal d’aigua. Des que l’Ajuntament se’n fa càrrec, només el 30% del veïnat ha fet el tràmit. Entrevistarem, avui, el regidor de Serveis Públics, Albert Robert.

La setmana que ve s’obren les inscripcions per als cursos de català i aquests dies cal fer la preparació de matrícula. Li preguntem per aquesta qüestió a la responsable de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà.

En plana de successos, expliquem que els Mossos d’Esquadra han detingut, a Lloret de Mar, quatre homes, d’entre 19 i 29 anys. Se’ls acusa de ser responsables de tres cultius amb més de 2.000 plantes de marihuana en una zona boscosa i de difícil accés.

També anunciem que la Biblioteca municipal tancarà la primera planta a partir de dilluns vinent, fins dimarts de l’altra setmana. El motiu és que s’han de fer uns treballs per arranjar els degoters que hi ha al sostre.

Ja s’han obert les inscripcions per participar en una nova edició dels Corriols de l’Àvia, que se celebrarà el 20 de novembre. Organitza la Penya Ciclista de Lloret i n’escoltem un dels membres, Jordi Figueras.

Darrers Programes