9.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Abril 2021

L'informatiu matinal

Obrim l’informatiu ab la crida que fa l’Ajuntament de Lloret de Mar per trobar pisos de lloguer. Es busquen propietaris que vulguin posar els seus immobles a disposició del projecte “Reallotgem”, a través del qual la Generalitat signarà un contracte de lloguer i abonarà les primeres 18 mensualitats per avançat als propietaris que s’hi adhereixin.

Els pisos dels interessats en formar part del projecte han de complir els requisits següents: disposar de cèdula d’habitabilitat vigent; estar en condicions que permetin ser ocupats de manera imminent i tenir d’alta subministraments, o bé, disposar dels butlletins necessaris per a poder-los donar d’alta; i tenir una superfície màxima útil de 90 metres quadrats. A més, el preu del lloguer haurà de complir amb la Llei de regulació de preus de lloguer.

El programa “Reallotgem” es destina a famílies amb proposta favorable de la Mesa d’emergències de Catalunya. Compta amb un pressupost de 21 milions d’euros i la Generalitat preveu llogar entre 1.300 i 1.500 pisos arreu del territori.

Ampliem la informació entrevistant a Jennifer Pérez, regidora d’Habitatge.

Expliquem que Lloret de Mar compta amb una nova taxa per prevenir incendis forestals. Es va aprovar en el darrer ple i l’hauran de pagar els propietaris de parcel·les d’urbanitzacions i nuclis aïllats que estan obligats a fer la franja perimetral de protecció contra incendis. Entrevistem el regidor de Gestió Forestal, Jordi Orobitg.

Parlem de l’espectacle que arriba aquest dissabte al Teatre de Lloret. Es tracta de “La cabra o qui és Sylvia?”, una comèdia dramàtica que gira al voltant de l’amor, la gelosia i els ideals, amb actors com Jordi Bosch o Emma Vilarasau. Parlem amb el director, Iván Morales.

També sabem quina és l’última hora de la segona edició de la Lloretrail, que arriba aquest diumenge amb un cartell de luxe, amb la participació d’atletes com Sheila Avilés, Àngel Mullera o Álex Roca, que corre amb paràlisi cerebral. Entrevistem José Luis Blanco, president de La Sansi.

Darrers Programes