24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Abril 2022

L'informatiu matinal

La Ruta Europea de Jardins Històrics, encapçalada per Lloret, ja té el certificat com a itinerari europeu.

La Ruta Europea de Jardins Històrics és un itinerari europeu certificat pel Consell d’Europa del 2020. La pandèmia ha retardat l’entrega oficial del certificat que, finalment, s’ha fet finalment aquest dimecres, en una cerimònia que s’ha celebrat als Jardins de Santa Clotilde de Lloret presidida per l’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i President de la Ruta Europea de Jardins Històrics, per Stefano Dominioni, Director de l’Institut Europeu d’Itineraris Culturals del Consell d’Europa.Actualment només hi ha 40 Rutes Culturals certificades pel Consell d’Europa com per exemple el Camino de Santiago.

La Ruta Europea de jardins històrics compta amb 38 recintes d’una desena de països.

Expliquem que prop de 800 alumnes de l’Institut-Escola duran a terme una cursa no competitiva, adaptava a cada edat, aquest divendres, pel dia mundial de l’activitat física. En parlem amb Joan de Domingo, director del centre.

Escoltem a Martirià Brugada, mossèn de Lloret, per valorar la trobada de diòcesis feta aquest dimecres a la vila i parlar de com s’ha previst aquest Diumenge de Rams.

Anunciem fins a tres esdeveniments esportius que tenen lloc o comencen aquest cap de setmana a Lloret. És el cas de les miniolimpíades d’atletisme de divendres a la tarda, així com el Globasket i la Lloret Cup d’handbol, la qual comença aquest diumenge i s’allarga fins dimecres vinent.

Darrers Programes