24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 de Juny 2022

L'informatiu matinal

Avui coneixerem a fons el vi de Domini Sant Pere, que s’elabora en el nou celler d’aquest paratge lloretenc. El projecte va néixer el 2020 i, malgrat que la pandèmia n’ha retardat els terminis previstos, ja es pot tastar aquesta producció vinícola, tot i que de moment encara no es pot fer amb vinyes pròpies. Avui en parlem amb el propietari, Nico Cabañas, i amb l’enòleg, Dani Jiménez.

L’hotel Guitart Central Park Aqua Resort ha inaugurat la nova temporada turística amb una reconversió important. La presentació es va fer divendres, en què es van presentar tres murals inèdits de Pilarín Bayés, entre altres coses. Avui expliquem com va anar. 

També parlem de la campanya que han engegat, conjuntament, comerciants, arxiu i oficina del català. En podeu trobar un bon exemple a un aparador del carrer de la Vila, amb cartell de paraules i expressions típiques de Lloret.

Amb la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, valorem com ha anat la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a Lloret, en què s’han fet diferents activitats aquest cap de setmana. 

També entrevistem el president del Xino-Xano, Joan Draper, perquè l’entitat acaba d’entregar el seu fons documental a l’Arxiu Municipal.

I tanquem el BDBH en plana esportiva, repassant alguns resultats destacats del cap de setmana. 

Darrers Programes