7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Joan Carles Amaya serà el candidat de Més Lloret. Avui parlem d’una candidatura nova a les eleccions municipals del proper mes de maig. Joan Carles Amaya ha estat escollit per encapçalar un nou partit local: Més Lloret.

La formació es va crear fa uns mesos i ara ha celebrar les primàries per escollir l’alcaldable. Serà Joan Carles Amaya, que va deixar el PSC després de molts anys de militància i ara comença aquest nou camí amb un partit independent. Avui vindrà als estudis per explicar-nos com afronta el repte.

Aviat se celebrarà La Marató de TV3 i arreu del país, a Lloret inclòs, s’organitzen diferents activitats solidàries. A nosaltres sempre ens agrada parlar amb algun responsable de la campanya solidària més gran de Catalunya per saber-ne tots els detalls. Per això avui entrevistem a Núria Castejón, que és directora del programa de La Marató.

No abandonem la plana solidària, perquè volem explicar com va anar, dissabte passat, la festa de Som Capaços per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Aquest cap de setmana es duran a terme diverses activitats en el marc de la iniciativa Fem Dansa i avui ens centrarem en els tallers que organitzen dues lloretenques. Un sobre rumba flamenca amb Carolina Villegas i l’altre, de percussió amb el cos, a càrrec de Cristina Catalán.

Les llars d’infants han iniciat una sèrie de xerrades sobre fisioteràpia pediàtrica i volem saber-ne més coses amb l’encarregada de les ponències, Vanessa Malè, que és fisioterapeuta pediàtrica.

Acabem el programa parlant amb el regidor de Cultura, Cristian Fernández, per preguntar-li sobre el concurs de pessebres.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023